Jean-Karl Vernay heeft de derde race in het WTCR vandaag op zijn naam weten te schrijven. De Fransman wist in een over het algemeen rustige race Rob Huff voor te blijven die de race als tweede eindigde en dan was er een mooie derde plaats voor onze Zuiderbuur Frédéric Vervisch die zich gedurende de race flink breed wist tehouden om Esteban Guerrieri en Gordon Shedden achter zich te houden die het ook lekker met elkaar aan de stok hadden.Zsolt David Szabo en Tom Coronel raken elkaar en de Hongaar gaat al gelijk langzaam rijden terwijl Coronel nog probeert mee te komen in het veld. Beide moeten helaas na de eerste ronde al opgeven.

Net als in de eerste race is het deze keer weer Bernhard van Oranje Nassau die in de grindbak terecht komt en daardoor een paar plaatsen verliest. Ook Michael Verhagen kent een momentje als hij bij het uitkomen van de Tarzan stil valt en zijn Audi langs de baan wil parkeren. Gelukkig werkt een reset en kanhij zijn race vervolgen.

Jean-Karl Vernay heeft bij de start zijn pole vast weten te houden voor Rob Huff die de tweede plaats nog steeds in handen weet te houden. Frédéric Vervisch heeft de derde plaats in handen weten te nemen door Gordon Shedden in te halen.

Ondertussen heeft Yvan Muller ook zijn wagen in de pitstraat geparkeerd en zal Yann Ehlacher er alles aan doen om zoveel mogelijk punten binnen te halen zodat hij zijn oom in kan halen in het kampioenschap. Even zou er een kans in zitten op een drive-through voor Jean-Karl Vernay omdat hij te vroeg weg zou zijn gegaan bij de start. Echter trekt de wedstrijdleiding dit in en kan hij gewoon aan de leiding blijven rijden.Gianni Morbidelli en Auréllien Panis hebben elkaar geraakt en dit zal na de wedstrijd door de wedstrijdleiding worden bekeken. Pepe Oriola moet toegeven op James Thompson en wordt naar de tiende plaats teruggezet. Mato Homola verliest wat grip in de Tarzan

Gianni Morbidelli gaat in de rondte  als hij in de Audi S door John Filippi geraakt wordt, hij weet echter zijn Alfa weer om te draaien om zijn race te vervolgen op de 21ste positie. Ondertussen zijn er 15 ronden gereden en is het Jean-Karl Vernay die de wedstrijd op zijn naam weet te schrijven en de zesde plaats is voor Yann Ehrlacher genoeg om de leiding in het kampioenschap over te nemen.

Bernard van Oranje Nassau wordt als beste Nederlander op de 19de positie afgevlagd vlak voor Michael Verhagen die als 20ste wist te eindigen.

9825694
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
807
3873
29669
9746864
129036
129535
9825694

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Ga naar boven