K2 Content

De tweede race in de W-Series in Miami is ook op naam komen te staan van Jamie Chadwick. Gisteren wist zij ook te winnen en daarmee behaalde zij het maximale aan punten gedurende een raceweekend. Nerea Marti eindigde als tweede terwijl Alice Powell, gisteren nog als eerste uitvaller de boeken in, de derde plaats in handen wist te nemen.Belen Garcia eindigde als vierde terwijl Emma Kimilainen, als derde gestart, deze positie lange tijd in handen had maar contact met Alice Powell in de een na laatste ronde zorgde ervoor dat ze terugviel en als vijfde werd afgevlagd.

Abbi Pulling eindigde als zesde nadat ze een aantal mooie inhaalacties had uitgevoegd en zij eindigde vlak voor Beitske Visser die als zevende werd afgevlagd. Sarah Moore eindigde op de achtste plaats terwijl Marta Garcia als negende werd afgevlagd voor Chloe Chambers die de top tien volmaakt.

Bruna Tomaselli moest de pit in voor nieuwe banden en uiteindelijk werd zij als achtiende afgevlagd.  

Beitske Visser weet Jessica Hawkins in te halen en pakt zo de zesde plaats terwijl Jamie Chadwick de leiding in handen weet te houden voor Nerea Marti en Emma Kimilainen. Dan weet Kimilainen voorbij te gaan aan Marti en neemt daarmee de tweede plaats in. Abbi Pulling heeft een slechte start en valt terug naar de tiende positie. Emely de Heus starte de race vanaf de 15de positie en heeft de 14de plaats in handen weten te nemen.

In de vijfde ronde neemt Marti de tweede plaats weer terug als Sarah Moore voorbij gaat aan Visser en de zesde plaats in beslag neemt. Maar Visser blijft wel in de buurt van Moore. Maar dan is het ook Abbi Pulling die voorbij gaat aan Visser.

In de een na laatste rond raken Powell en Kimilainen elkaar waarbij Kimilainen spint en terugvalt naar de vijfde plaats. Powell haar front-wing werd hierbij beschadigd maar ze kon door om zo de derde plaats in handen te nemen.

Emely de Heus weet een aantal rijdsters voorbij te gaan waaronder Bianca Bustamante en Abbie Eaton voor de 12de plaats waarmee ze drie plaatsen heeft gewonnen in deze tweede race in de W Series.

Het volgende raceweekend staat gepland op 20-21 mei a.s. ip  Circuit de Barcelona-Catalunya.  

Update:
Beitske Visser is in de eerste race gisteren getrakteerd op een derde plaats ipv de vierde, dit laat zij weten op haar Facebook pagina. Verder valt er niets over te lezen, maar wij nemen aan dat Marta Garcia bestraft is voor de tik die zij uitdeelde aan Emma Kimilainen die daardoor naar de laatste plaats werd verwezen.Foto: W-Series

15216160
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
4087
5247
46639
15138822
111784
90734
15216160

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Ga naar boven