K2 Content

Karin Dolman

Karin Dolman

Vanmiddag om 13.33 uur zal de eerste race van het tweede raceweekend op de Lausitzring verreden worden in de DTM en daarin mag Nico Müller vanaf de eerste startplaats vertrekken. René Rast kwam maar 0.038 seconden te kort en zal naast zijn merkgenoot vanaf de tweede plaats vertrekken. Robin Frijns vertrekt vanaf de derde plaats.

Dit is een test om te zien of de site het weer doet.....

Voorafgaand aan de fameuze 24 Uur van Le Mans, de belangrijkste autorace ter wereld, wordt als serieuze opwarmer de Roadtrip naar Le Mans race verreden, een sprintrace van een uur. Met aan de start niemand minder dan Prins Bernhard en Jan Lammers in een Ligier JS P3. Om zich verder vertrouwd te maken met de toonaangevende Franse producent van Ligier-voertuigen bracht Jan Lammers een bezoek aan de Nederlandse Ligier-importeur, G.M.S. & Import B.V. uit Veenendaal. Hij toonde zich aangenaam verrast door de compacte, fraai gestileerde brommobielen van Ligier en liet zich uitgebreid voorlichten. Hij kon het zelfs niet nalaten om een korte roadtrip door Veenendaal te maken.

Zowel in BMW Clubsport Trophy als BMW M235i Racing Cup: één tegen allen, allen tegen één en dat op één dag!

Een half uur later dan gepland, stonden alle auto’s op de startgrid voor de eerste race van het weekend in Oschersleben. De eerste startrij werd bezet door de Spaanse Moslers en daarachter stonden Henry Zumbrink in de Volvo S60 V8 en Henk Thuis met zijn Puma RT.

Tom Coronel verschijnt dit weekend aan de start van de eerste meeting van TCR Benelux en zal er een SEAT Leon Cup Racer van Bas Koeten Racing delen met Belg Jamie Vandenbalck. De tweede auto van het team wordt bemand door rallyrijder Cédric Cherain en de jonge Luxemburger Loris Cencetti.

Na afgelopen jaar geraced te hebben in het Brits Formule Ford kampioenschap heeft Rogier de Wit de smaak te pakken en zal hier ook komend seizoen weer in uit gaan komen met het tekenen van een contract bij het Getem Racing team.

Nadat hij gisteren de snelste tijd liet noteren in de nieuwe Formula 2 series is er vandaag naar buitengekomen dat de jonge Engelsman naast Carlo van Dam uit gaat komen in de Formule 3 Euro Series voor het Kolles & Heinz Union team.

De eerste officiële F2 kampioenschapstest heeft plaatsgevonden op het circuit van Snetterton waarbij Rob Wickens de snelste tijd neer wist te zetten. Gisteren werd er ook al gereden op het circuit van Snetterton maar toen lag de nadruk op installatieronden. Daarom zijn er gisteren ook geen tijden genoteerd maar vandaag kwamen de rijders echt aan de bak waarbij het de Canadees was die de snelste tijd van de dag liet noteren.

Gisteren vond de officiële onthulling plaats van de Williams JPH1 FIA Formule 2 wagen op het Engelse circuit van Brands Hatch. Nadat Jonathan Palmer, onder toeziend oog van Sir Frank Williams en Patrick Head, de in groten getale toegestroomde media en gasten te woord had gestaan nam Steven Kane de wagen mee over het circuit.

Pagina 1 van 138
19182693
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
2385
6691
9076
19120996
133213
225513
19182693

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Ga naar boven