De start van de eerste race van de GT & Prototype Challenge is op een half natte baan. De regen is gestopt maar de lucht is grijs en regen is niet uitgesloten. Op pole position start Luc de Cock in de Norma M20FC en naast hem staat de Radical SR8 met Bob Herber achter het stuur. Alain Berg start op de derde positie in de Praga R1T en hij heeft Henk Thuis in de Pumax RT naast hem staan. David Hauser en Berry van Elk staan op de vierde startrij.

Vandaag is het startsein gegeven voor de Hankook Finale Races die dit weekend plaatsvinden op het TT Circuit van Assen. Om 09.00 uur kwamen de GT & Prototypes naar buiten voor hun eerst Private Test waarbij Luc de Cock en Tim Joosen met de Norma 20FC de snelste tijd lieten noteren.

En de laatste vijf uur van de Prototype zitten er ook op. De overwinning na 10 uur gereden te hebben is voor Simpson Motorsport met Rik Breukers, Andreas Laskaratos en Ben Tuck in de Ginetta G57.

Voorafgaand aan de start van der Hankook 12H Spa-Francorchamps herhaalde de Simpson Motorsport-Ginetta G57 (#3, Rik Breukers/Andreas Laskaratos/Ben Tuck) het succes van gisteren door ook de tweede race van de Hankook 2x5H Spa-Francorchamps te winnen.

Om 13.15 uur staan alle deelnemers van de Supercar Challenge pb Hankook weer klaar om te racen en vandaag is dit op een droge baan. De zon schijnt dus de omstandigheden zijn totaal anders als op zaterdag. Wat wel hetzelfde is als op zaterdag is de eerste startrij, daar staan opnieuw de twee bolides die gisteren ook van die positie mochten vertrekken.

6756501
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
20
4778
32581
6690768
48991
219993
6756501

Vrienden van NoSpeedLimits.nl
Ga naar boven