Mike Hesse heeft de pole in handen bij de Suzuki Swift Cup en ziet naast hem Bart van Os van start gaan als de rode lichten doven voor de eerste race dit weekend. Peter Schreurs en Marcel van de Maat hebben een goede start en pakken gelijk de tweede en derde plaats achter Bart van Os die de leiding vast heeft weten te houden. Achter op het circuit is het dan Sven Snoeks die zijn originele vierde positie weer in handen weet te krijgen terwijl Mike Hesse terug is gevallen naar de vijfde plaats.

Peter Schreurs neemt de leiding over terwijl hij zijn teamgenoot, Marcel van de Maatm, meeneemt. Echter weet deze even de druk niet vol te houden waarbij Van Os de tweede plaats weer terugneemt. Echter vinden er hele mooie gevechten plaats waarbij er veel van posities wordt gewisseld. Marcel van der Maat pakt de tweede plaats weer terug voor Jeffrey Rademaker, Sven Snoeks en Kim van den Berg die zich goed staande weet te houden tussen de mannen in het veld.

Na vier ronden gereden te hebben komt er enigszins wat rust in het veld waarbij ze alles zullen bewaren om aan het einde een laatste poging te wagen de overwinning binnen te halen. Jos Kiekens tikt Kim van den Berg zacht aan bij het ingaan van de Tarzanbocht terwijl Sven Snoeks de derde plaats in handen heeft genomen. De afstand tussen Schreurs en Van de Maat wordt iets groter terwijl Snoeks de aansluiting heeft gevonden op Van de Maat.

Kees Paulisma denkt bij het uitkomen van de Tarzanbocht voorbij te kunnen aan Ertjo Buitenhuis maar voor beide eindigd het in tranen als ze de Swifts moeten parkeren op het gras. Met nog drie ronden te gaan is het Maarten van 't Schip die zich heeft op weten te vechten naar de negende positie. Gestart vanaf de laatste plaats op de grid zal de race voor hem niet lang genoeg zijn en heeft hij de jacht geopend naar Maurtis Caranse en Kim van den Berg die terug is gevallen naar de zevende plaats.

Maar het is Peter Schreurs die de wedstrijd op zijn naam schrijft voor teamgenoot, Marcel van de Maat en Sven Snoeks, Jeffrey Rademaker, Bart van Os, Mike Hesse, Kim van den Berg, Maarten van 't Schip, Wesley Caransa, Jorg Obluda, Tim Hummel, Jos Kiekens, Joost van den Akker, Jos Veldboer, Maurits Caransa, Steven van der Ploeg, Ertjo Buitenhuis, Mark van Keulen en Kees Paulusma.

9939203
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
2769
3853
6622
9912942
94602
147943
9939203

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Ga naar boven