In het verleden hebben ze al vaker laten zien mee te doen voor de punten, maar vandaag was het hun dag!  Met hun prachtige BMW 320d waren ze het eerste team uit de koppelklasse (met de E30 startnummers 343-381-383-351) maar net voor. De finish was na 320 rondjes in dezelfde ronde, maar Vink Motorsport was vandaag het team wat uiteindelijk op het juiste moment vooraan kwam te rijden. En dat na volop wisselingen aan de leiding van de langste race van het jaar. Tevens wonnen ze vanzelfsprekend de SuperSport.

166 ronden waren er voor de Accord voor nodig om de 6 uur van de ZomeravondCompetitie Endurance op haar naam te schrijven. Drie ronden voorsprong hadden ze daarmee op de nummer twee de Koppel BMW E30.

In de SLK die samen met de BMW B18 de baan op gingen was het Simon Knap die toch wel de meeste punten binnen heeft weten te slepen. In de eerste race, gestart vanaf de dertiende positie eindigde hij als derde terwijl Knap de tweede races als tweede af wist te sluiten. Maar dit was natuurlijk niet genoeg voor Knap dus besloot hij de laatste race als eerste afgevlagd te worden en dat is gelukt. Niels Nipperus deed ook goede zaken voor het kampioenschap en eindigde respectievelijk als eerste, derde en tweede. In de eerste race was er contact tussen Eelco Sirag en Wout de Graaf waarbij De Graaf de twee volgende races wel mee kon doen maar het weekend voor Sirag over was.

Niet op de zondag, maar op de zaterdag kwamen de bolides die ingedeeld zijn in de Auto's B van de DNRT aan bod. Een van de klassen die we konden aanschouwen in een wedstrijden waren de mannen van de Westfield Cup. Met 24 wagens aan de start, niet het grootste veld, maar zeker een leuk gevuld veld met rijders die aan elkaar gewaagd zijn. Drie wedstrijden werden er gereden op zondag waarbij de eerste race gewonnen werd door Willem Vriend. Lex Peter eindigde op de tweede plaats gevolgd door Jan Frensch die de prijs voor de derde plaats in ontvangst mocht nemen.

Het tweede evenement van de Plusprint.be Westfieldcup 2017, mogelijk gemaakt door DrivingFun, op het Circuit Dijon-Prenois is een prooi geworden voor Lex Peters. Het volledige podium, mogelijk gemaakt door Easy Wash, heeft Dennis de Groot op plek twee en Rainer von Klier op de derde trede.

6756518
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
37
4778
32598
6690768
49008
219993
6756518

Vrienden van NoSpeedLimits.nl
Ga naar boven