Na de succesvolle testdag van 4 februari op Zandvoort waar verschillende rijders zijn gespot met de inmiddels zo bekende ‘‘Saker smile’’ heeft Saker Sportscars besloten nog een aantal demodagen te organiseren. Doordat de interesse voor de Sakers, zowel de bekende GT & Sprint als de nieuwe RapX & Sniper, in binnen- en buitenland aantrekt, worden deze demodagen georganiseerd op verschillende circuits. De kalender ziet er als volgt uit:

·          Vrijdag 25 februari  - Saker demodag op Hockenheim, Duitsland
·          Vrijdag 4 maart – Saker demodag op Zandvoort
·          Vrijdag 4 maart – Saker demodag op Oulton Park, Engeland
·          Zondag 20 maart – Saker demodag op Spa Francorchamps, België

Dit biedt alle geïnteresseerde racers in de volbloed sportscar van Nederlandse bodem volop de gelegenheid kennis te maken met de diverse modellen, en de kampioenschappen waarin met de Saker gestreden gaat worden. Om wat voorbeelden te geven; de Saker Sportscar Challenge komt weer terug op het niveau van 2008 toen er 18 auto’s aan de start verschenen. De Saker Sportscar Challenge UK gaat van start, en de drie gezamenlijke wedstrijden kunnen we dus meer dan 25 Sakers aan de start verwachten! Competitie en close-racing gegarandeerd!

In Duitsland is de weg vrij om aan de start te verschijnen in de Interserie, en de Belgische Saker rijders kunnen hun Saker inschrijven in de BSOT of één van de Nederlandse kampioenschappen (Saker Challenge of DSC).

Saker Sportscars is een uniek concept binnen de Nederlandse automotive industrie en autosport; een klein bedrijf met grote ambities! Voorop staan het ontwikkelen en fabriceren van kwalitatief hoogstaande sportscars tegen een aantrekkelijke prijs. Runningcosts worden relatief laag gehouden door zeer aantrekkelijke onderdeelprijzen en lange levensduur van de onderdelen. Nederland is reeds enkele jaren bekend met deze volbloed sportscars, maar Saker wordt dus ook steeds bekender in omliggende landen als België, Duitsland en Engeland. Met distributeurs in verschillende landen en een eigen Saker Sportscar Challenge in Engeland timmert Saker hard de weg om een internationaal succes te worden. Pluk daar de voordelen van door in Nederland in te stappen in de Saker Challenge en groei mee in steeds mooiere evenementen en competitie op de baan!

De in oktober 2010 gepresenteerde Saker Sniper en RapX vormen de nieuwste telgen in de Saker familie. De twee nieuwe modellen zijn een aanvulling op de bestaande Saker Sprint en GT modellen, en bieden een hernieuwd en nog strakker uiterlijk in de vorm van een verbeterd aerodynamisch pakket. De nieuwe Sakers zijn optioneel leverbaar met LED verlichting voor en achter en een 6-speed sequentiële versnellingsbak.

Meer informatie over de testmogelijkheden? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

PR

9922371
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
193
3082
9429
9885139
77770
147943
9922371

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Ga naar boven