Het aantal overwinningen dat Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen tijdens hun racecarrière hebben geboekt, is niet meer te tellen. Dat zij in al die races een enorme hoeveelheid ervaring hebben opgedaan, spreekt voor zich. Deze ervaringen delen zij vanaf 30 november graag tijdens de nieuwe racecursus van Bleekemolens Racing School.

In de wintermaanden, als het raceseizoen stil ligt, bereiden coureurs en coureurs in spé zich bij Bleekemolens Racing School voor op een nieuw autosportseizoen. Op Circuit Park Zandvoort leren zij de ideale lijn, rem-, stuur- en schakeltechnieken en over het opvangen van onder- en overstuur. Ook worden er driftonderdelen afgewerkt om de algehele wagenbeheersing te verbeteren en worden er diverse korte races gehouden.

Slagingspercentage van 98
Michael Bleekemolen: “Onze racecursus ‘Flying Start’ organiseren wij elk jaar weer met veel plezier. Het is namelijk echt geweldig om te zien hoe relatief onervaren automobilisten in enkele dagen daadwerkelijk betere coureurs worden. Aan het begin van de cursus denkt bijna iedereen dat hij of zij wel even het ronderecord op het circuit kan verbeteren. En dan blijkt aan het eind van de eerste dag dat echt hard rijden toch een stuk lastiger is dan gedacht. Maar aan het einde van de cursus hebben we van iedereen een coureur kunnen maken en slaagt 98% van de cursisten voor het licentie-examen.”

Ervaren coureurs eveneens welkom
Ook ervaren coureurs, die beseffen dat ze de 'finishing touch' nog missen, zijn bij Bleekemolens Racing School aan het juiste adres. De toerwagencursus 'Master Class' is perfect geschikt voor coureurs die hun racevaardigheden verder willen verbeteren zodat ze in de voorste gelederen kunnen meestrijden. Maar ook voor coureurs die alvast 'warm willen draaien' voor het komende raceseizoen. Tevens is de cursus de perfecte voorbereiding op het KNAF licentie-examen.

Verbeter wagenbeheersing
De racecursussen van Bleekemolens Racing School zijn niet alleen bedoeld voor (potentiële) coureurs, maar ook voor automobilisten die hun auto tot in de perfectie willen leren beheersen. Michael Bleekemolen: “Sommige deelnemers aan onze racecursus gaan na het behalen van de licentie ook echt racen. Degenen die dit bij Team Bleekemolen doen, begeleiden we ook tijdens het raceseizoen vrij intensief. Maar andere cursisten doen mee omdat ze simpelweg hun wagenbeheersing willen verbeteren.”

Advies
Veel cursisten van Bleekemolens Racing School zijn er nog niet aan toe een eigen cursusauto te kopen of hebben te weinig tijd om de cursuswagen te onderhouden. Er bestaan diverse mogelijkheden om een geschikte, veilige cursusauto te huren of een kant en klare cursuswagen te kopen. Bleekemolens Racing School kan hierbij adviseren.

Extra info
Meer informatie over Bleekemolens Racing School vindt u op www.raceplanet.nl
Maar u kunt ook, geheel vrijblijvend, contact opnemen met Bleekemolens Racing School, telefoon 023-5740 790.

De data voor de komende racecursus zijn:
zondag 30 november
zondag 7 december
zondag 14 december
zondag 21 december

zondag 11 januari
zondag 18 januari
zondag 25 januari
zondag 1 februari

Eén ding is zeker: Bleekemolen Racing School is de vliegende start van uw racecarrière!

Bleekemolen Racing School
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP ZANDVOORT
Tel.: 023-5740790
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

10046838
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
3571
5193
31900
9988192
84066
118171
10046838

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Ga naar boven