Het aantal overwinningen dat Michael, Sebastiaan en Jeroen Bleekemolen tijdens hun racecarrière hebben geboekt, is niet meer te tellen. Dat zij in al die races een enorme hoeveelheid ervaring hebben opgedaan, spreekt voor zich. Deze ervaringen delen zij vanaf 22 november graag met de cursisten van Bleekemolens Racing School.

In de wintermaanden, als het raceseizoen stil ligt, bereiden coureurs en coureurs in spé zich bij Bleekemolens Racing School voor op een nieuw autosportseizoen. Op Circuit Park Zandvoort leren zij de ideale lijn, rem-, stuur- en schakeltechnieken en over het opvangen van onder- en overstuur. Ook worden er driftonderdelen afgewerkt om de algehele wagenbeheersing te verbeteren en worden er diverse korte races gehouden.

Michael Bleekemolen: “Onze racecursus ‘Flying Start’ organiseren wij elk jaar weer met veel plezier. Het is echt geweldig om te zien hoe relatief onervaren automobilisten in enkele dagen daadwerkelijk betere coureurs worden. Aan het begin van de cursus denkt bijna iedereen dat hij of zij wel even het ronderecord op het circuit kan verbeteren. En dan blijkt aan het eind van de eerste dag dat echt hard rijden toch een stuk lastiger is dan gedacht. Maar aan het einde van de cursus hebben we van iedereen een coureur kunnen maken en slaagt 98% van de cursisten voor het licentie-examen.”

Ook ervaren coureurs, die beseffen dat ze de 'finishing touch' nog missen, zijn bij Bleekemolens Racing School aan het juiste adres. De toerwagencursus 'Master Class' is perfect geschikt voor coureurs die hun racevaardigheden verder willen verbeteren zodat ze in de voorste gelederen kunnen meestrijden. Maar ook voor coureurs die alvast 'warm willen draaien' voor het komende raceseizoen. Tevens is de cursus de perfecte voorbereiding op het KNAF licentie-examen.

De racecursussen van Bleekemolens Racing School zijn niet alleen bedoeld voor (potentiële) coureurs, maar ook voor automobilisten die hun auto tot in de perfectie willen leren beheersen. Michael Bleekemolen: “Sommige deelnemers aan onze racecursus gaan na het behalen van de licentie ook echt racen. Degenen die dit bij Team Bleekemolen doen, begeleiden we ook tijdens het raceseizoen vrij intensief. Maar andere cursisten doen mee omdat ze simpelweg hun wagenbeheersing willen verbeteren.”

Gecontroleerd driften is een machtige, prachtige sport. Het is de ultieme vorm van wagenbeheersing. Bleekemolens Racing School heeft op veler verzoek de cursus Drift Control ontwikkeld voor zowel coureurs als ultrasportieve automobilisten. U leert op Circuit Park Zandvoort hoe u zo lang mogelijk, op gecontroleerde wijze, door uw zijruit naar voren kunt kijken! En u krijgt zeker geen les van de eerste de beste. Onze instructeurs hebben vele prijzen gewonnen bij diverse driftkampioenschappen.

Veel cursisten van Bleekemolens Racing School zijn er nog niet aan toe een eigen cursusauto te kopen of hebben te weinig tijd om de cursuswagen te onderhouden.           Er bestaan diverse mogelijkheden om een geschikte, veilige cursusauto te huren of een kant en klare cursuswagen te kopen. Bleekemolens Racing School kan hierbij adviseren.

Extra info
Meer informatie over Bleekemolens Racing School vindt u op www.raceplanet.nl Maar u kunt ook, geheel vrijblijvend, contact opnemen met Bleekemolens Racing School, telefoon 023-5740 790.

De data voor de komende racecursus zijn:
zondag 22 november 2009
zondag 29 november 2009
zondag   6 december 2009
zondag 13 december 2009

zondag 24 januari 2010
zondag 31 januari 2010
zondag 21 februari 2010
zondag 28 februari 2010

Eén ding is zeker: Bleekemolen Racing School is de vliegende start van uw racecarrière!

9942478
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
1735
4309
9897
9912942
97877
147943
9942478

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Ga naar boven