Stef Dusseldorp is ambassadeur geworden van Stichting Kanjers voor Kanjers. De regerend vicekampioen van de ATS Formule 3 Cup zal ingezet worden bij verschillende evenementen om geld in te zamelen voor het bevorderen van het welzijn van het kind. Het eerste initiatief waar de Achterhoeker aan deel zal nemen is de Kanjers voor Kanjers Toertocht in Aalten, die op zaterdag 12 december aanstaande zal plaatsvinden. Stef zal samen met de andere ambassadeurs, zoals de bekende Rabobank wielrenner Robert Gesink, Tristan Hoffman, Jeroen Blijlevens en Lars Boom zich inzetten voor dit goede doel.

Wat vorig jaar begon als een spontane actie, liep uit op een geweldig evenement met het organiseren van een veldtoertocht voor het goede doel. Omdat de deelnemers, organisatie en vrijwilligers Kanjers zijn met een grote K, én omdat de doelgroep, kinderen met iets extra's, ook absolute Kanjers zijn, werd de naam snel bedacht: Kanjers zetten zich in voor Kanjers: Kanjers voor Kanjers! Stichting Kanjers voor Kanjers heeft zich als doel gesteld om middelen te genereren aan de hand van sport en spel, voor het steunen van projecten ten behoeve van het welzijn van het kind.

Tijdens de eerste Kanjers voor Kanjers Toertocht in Aalten, zal op diverse manieren geld worden ingezameld voor het goede doel. De toertocht wordt mede georganiseerd door Toer- en Wielrenvereniging de Peddelaars uit Aalten. Speciaal voor deze dag zetten de Peddelaars een unieke tocht uit voor alle kanjers die meerijden. Naast de jeugd die 10 tot 25 kilometer kan fietsen, worden er twee routes uitgezet van 30 en 55 kilometer. Naast Stef zullen prominente wielrenners zoals Robert Gesink, Lars Boom en vele andere (ex) beroepswielrenners de tocht in Aalten rijden voor het goede doel. De start- en finishlocatie is ’t Schepersveld. Loohuisweg 5 in Aalten. Inschrijven kan vanaf 10.30 uur en de start vindt plaats tussen 11.00 en 12.30 uur. Meer informatie over Stichting Kanjers voor Kanjers en de toertocht is te krijgen via de website: www.stichtingkanjersvoorkanjers.nl.

“Ik ben trots dat ik ambassadeur ben geworden van Stichting Kanjers voor Kanjers. Ik ken de initiatiefnemers van de stichting uit deze regio goed en werd onlangs benaderd om ambassadeur te worden. Het is erg leuk dat ik als sporter iets voor het hulpbehoevende kind kan doen. Stichting Kanjers voor Kanjers spreekt mij bijzonder aan omdat ze ervoor zorgt dat kinderen leuke momenten kunnen beleven met sport en spel die ze anders waarschijnlijk niet hadden gehad. Naast de bekende wielrenners uit deze regio zoals Robert Gesink, ben ik de eerste autocoureur die ambassadeur van de stichting is geworden. Ik hoop met mijn inzet voor Stichting Kanjers voor Kanjers een bijdrage te kunnen leveren. Maar voordat ik komende zaterdag op de fiets stap, ga ik deze week keihard trainen om de snelle jongens bij te kunnen houden,” aldus Stef Dusseldorp.

Meer info: www.stefdusseldorp.nl

9948553
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
2535
5275
15972
9912942
103952
147943
9948553

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Ga naar boven