Stef Dusseldorp heeft zich vandaag uitstekend vermaakt tijdens de eerste Kanjers voor Kanjers Toertocht die plaats vond om en rond het Gelderse plaatsje Aalten. De Achterhoeker, die onlangs ambassadeur is geworden van de Stichting Kanjers voor Kanjers, zette zich samen met de andere ambassadeurs, zoals de bekende Rabobank wielrenner Robert Gesink, Tristan Hoffman en Jeroen Blijlevens in voor het goede doel.

De Stichting Kanjers voor Kanjers heeft zich als doel gesteld om middelen te genereren aan de hand van sport en spel, voor het steunen van projecten ten behoeve van het welzijn van het kind. Nadat de plaatselijke toer- en wielrenvereniging de Peddelaars diverse routes voor jong en oud had uitgezet door het schitterende natuurgebied met bossen en uitgestrekte maïs- en heidevelden, begonnen ruim 1.100 fanatieke deelnemers aan een tocht over 30 of 55 kilometer. Naast Stef reden prominente renners zoals Robert Gesink en vele andere (ex) beroepswielrenners de tocht in Aalten voor het goede doel. Toen de burgemeester van Aalten vanmorgen het officiële startschot had gegeven kozen honderden wielrenners het onverharde om zijn of haar gewenste afstand af te leggen.

De toertocht bleek een doorslaand succes. Na het tellen van het inschrijfgeld van de deelnemers en giften van het lokale bedrijfsleven werd ruim EUR 15.000,00 opgehaald die geheel ten goede komt aan de Stichting Kanjers voor Kanjers. Op deze manier hoopt de Stichting Kanjers voor Kanjers in de nabije toekomst al haar ideeën te kunnen verwezenlijken. Wil je meer weten over de stichting? Heb je zelf ideeën? Aarzel niet en laat het de Stichting Kanjers voor Kanjers weten! Meer informatie over de stichting is te verkrijgen via de website. Het eerstvolgende initiatief dat georganiseerd wordt is de ‘Tristan Hoffman Challenge’ op 26 juni 2010. Een buitenlandse fiets- of loopuitdaging in de vorm van een grote berg!

“Het was een bijzonder leuke en geslaagde dag. Ondanks dat ik me goed had voorbereid was het parkoers redelijk zwaar. Je ging met je fiets door de bossen, weilanden en veel modderige paden en er zaten ook lastige klimmetjes tussen. Al met al hield ik me goed staande tussen het geweld van de meer ervaren fietsers. Ook voor de Stichting Kanjers voor Kanjers was het een fantastische dag. Ze hebben veel geld voor het goede doel opgehaald. Naast de bekende wielrenners uit deze regio zoals Robert Gesink, was ik vandaag de eerste autocoureur die als ambassadeur van de stichting aan de toertocht deelnam. Ik hoop in de toekomst vaker mijn steentje aan deze stichting te kunnen bijdragen. Ik concentreer me nu volledig op de laatste autosport wintertest van het jaar. Morgen vertrek ik samen met Van Amersfoort Racing naar Spanje waar we komende maandag en dinsdag zullen testen in de Formule 3 op het circuit van Valencia. Als afsluiting op een fraai autosportseizoen gaan we met de familie op vakantie. In de periode daarna zullen we kijken naar onze mogelijkheden en bepalen welke volgende stap we gaan zetten. Eind februari zullen we het officieel bekend maken,” aldus Stef Dusseldorp.

www.stefdusseldorp.nl

9937825
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
1391
3853
5244
9912942
93224
147943
9937825

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Ga naar boven