Adventure On Wheels, een grootse beurs voor jong en oud, vormt op 26 en 27 december de kick off voor de nieuwe plannen van Harry Maessen. Maessen wil langs de A73 een groot evenementen- en congrescentrum realiseren. “Ik wil laten zien dat wij meer kunnen dan alleen maar dozen bouwen voor logistieke bedrijven” glimlacht de Venrayse ondernemer.


Het evenement bestaat uit verschillende onderdelen. Zo is er een beurs waar verschillende bedrijven zichzelf presenteren aan het publiek, denkt u bijvoorbeeld aan haarstyling, sportprijzen, zwembaden en sauna’s en alles voor de bouw. De diverse autobedrijven uit de omstreken tonen trots hun nieuwste auto’s, met zelfs een paar onthullingen tijdens het evenement! Een professioneel BMX freestyle stuntteam zal diverse shows geven met akelig hoge jumps, backflips en tal van andere sprongen. Ook zullen diverse raceteams hun raceauto’s showen met als absolute toppers hierbij de Formule Ford 2000 waarin de wereldberoemde Ayrton Senna Europees Kampioen werd én de Formule 1 Benetton bolide van Michael Schumacher waarmee hij veelvuldig wereldkampioen is geworden. De Senna-bolide is nog in originele staat en is zelfs compleet met diverse krantenknipsels van Senna’s overwinningen. En wilt u u even Schumacher voelen? Dat kan! U mag instappen, foto’s maken en genieten van die oh zo beroemde stoel.

Om even bij te komen van dit spektakel is er een horecaplein aanwezig waar u wordt voorzien van een lekker hapje en drankje en u kunt genieten van divers entertainment. Hotel Asteria laat alle aanwezigen ‘proeven’ van de dinnershow, dansschool Janssen presenteert u graag haar nieuwste danscursussen en de Venrayse versie van de wereldberoemde Uri Geller, Judith Andriessen, toont haar mentalist-kunsten aan het publiek. DJ Andre Bonaparte zal het plein gezellig maken met muziek en zijn bekende DJ-grappen.

Kinderen van klein tot groot kunnen genieten van een geweldig groot kinderspeelplein: een gezellige knutselhoek waar de kinderen kunnen knippen, plakken, kleuren en verven om hun werk trots mee naar huis te nemen, drie keer per dag komt er een heuse poppen- en berendokter voor de zieke knuffelberen en poppen en tot slot een groot aanbod van speeltoestellen: diverse springkussens, een ballenbak, een reuze glijbaan, een balanz bike baan om zelf te racen en zelfs een enorme klimrots van wel 7,5 meter hoog, waarmee je met 4 personen tegelijk de hele hal kunt overzien. Durf jij zo hoog te klimmen?

Het evenement vindt plaats in het VECC op 26 & 27 december, dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie over dit evenement kunt u kijken op www.adventureonwheels.nl Het VECC is een grote nieuwe evenementhal gebouwd door Maessen Bedrijven uit Venray.  Adventure on Wheels zal de kick-off zijn van deze beurshal waar in de toekomst veel beurzen, evenementen en congressen gehouden zullen gaan worden. Het doel van dit evenement is het openen van de beurshal, het tonen van de diverse mogelijkheden aan een zo breed mogelijk publiek en het promoten van de Venrayse ondernemers. Daarnaast staat vermaak voor jong en oud natuurlijk hoog in het vaandel.

9948596
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
2578
5275
16015
9912942
103995
147943
9948596

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Ga naar boven