Dunlop en Bleekemolens Race Experience slaan de handen ineen. De bekende bandenfabrikant en de meest spectaculaire autosportbeleving van Nederland gaan intensief samenwerken. "Bleekemolens Race Experience is vanaf nu geheel Powered by Dunlop," zegt Ed van Proosdij van het bandenmerk. "Al onze 120 raceauto’s krijgen het erg betrouwbare en veilige rubber aangemeten," is Michael Bleekemolen verheugd. "Daardoor wordt het vermaak in al onze sportieve bolides nog beter."

 
Bleekemolens Race Experience is sinds 1988 een begrip in Nederland. Voormalig Formule 1-rijder Michael Bleekemolen en zijn team organiseren op Circuit Park Zandvoort belevenissen vol adrenaline, waarbij iedereen met een rijbewijs de echte autosportkick kan opzuigen. Liefst 15.000 Nederlanders maken jaarlijks de gang naar de racebaan aan de Noord-Hollandse kust om met prachtige Porsches, Aston Martins, Lamborghini’s, BMW’s en formulewagens over het vermaarde Zandvoortse circuit te boenderen.

Deze maand begint Bleekemolens Race Experience aan een nieuw seizoen. De supersnelle, dagvullende programma’s hebben de afgelopen decennia al honderdduizenden autoliefhebbers een adembenemende dag bezorgd. Michael Bleekemolen, reeds vier decennia actief als coureur, wil zijn racebelevenis graag blijven verbeteren. "Daarom kiezen we nu voor Dunlop. Het is een uitermate prettig en hoogwaardig merk, waarmee ik zelf in vele verschillende klasses heb geracet," geeft de ervaren rijder aan. "Tijdens Bleekemolens Race Experience moet je met banden rijden die de zware belasting aankunnen. Dunlop biedt het benodigde, hoogwaardige rubber. Daardoor kunnen we onze klanten naast veel rijplezier tevens een hoge mate van veiligheid aanbieden. Dat is erg belangrijk."

Ed van Proosdij is erg verheugd over de samenwerking. "Dunlop en Bleekemolens Race Experience zijn beiden premium brands die hoog scoren op het gebied van sportiviteit en kwaliteit. Bovendien is onze doelgroep gelijk we richten ons beiden op de enthousiaste automobilist," legt Van Proosdij uit. "Dat wij nu vele honderden Dunlop-banden leveren, is een mooi vervolg op eerdere samenwerkingsvormen met Bleekemolen. Zo organiseren we al jaren onze Dunlop Drivers Cup in nauwe samenwerking met  Bleekemolens Race Planet. Tevens zit Michaels zoon en topcoureur Jeroen Bleekemolen in de jury bij onze jaarlijkse zoektocht naar nieuw autosporttalent."

Van al deze rijvoordelen, zullen de deelnemers van Bleekemolens Race Experience profiteren. "Maar ook voor de mensen die gaan karten bij één van de vestigingen van Bleekemolens Race Planet hebben we iets leuks," zegt Ed van Proosdij. "Naast het feit dat ze tijdens het karten onder een replica van de beroemde Le Mans Dunlop brug kunnen doorrijden, zullen er regelmatig voor de bezoekers interessante Dunlop-aanbiedingen komen. Zo profiteert iedereen mee van onze samenwerking met Bleekemolen."

PR
12237640
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
1678
4335
9213
12203410
51231
92573
12237640

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Ga naar boven