Morgen, donderdag 5 augustus, organiseert Stichting Heartbeat in samenwerking met het raceteam Hartrijden voor de derde maal de HeartRace circuitdag op het Circuit Park Zandvoort. Jonge hartpatiëntjes zien op deze dag opnieuw een droom in vervulling gaan door in prachtige race- en sportwagens een aantal spectaculaire ronden over het circuit mee te rijden, als onderdeel van een uitgebreid programma. De Nederlandse autocoureur Yelmer Buurman heeft zich recent belangeloos opgeworpen als ambassadeur van de HeartRace dag, die zonder enige twijfel opnieuw een groot succes gaat worden.

 

Stichting Heartbeat zet zich al jaren in om gezinnen met een kind met hartproblemen de mogelijkheid te bieden even te ontspannen door middel van een korte vakantie of een leuk dagje uit. Daarnaast maakt de Stichting zich hard voor het uitbreiden van het aantal defibrillatoren in het straatbeeld. Sinds 2008 organiseert Stichting Heartbeat de jaarlijkse HeartRace, om hartpatiëntjes even weg te trekken uit de harde dagelijkse realiteit en hen een onvergetelijke dag te bezorgen. De Stichting doet dat in samenwerking met het raceteam Hartrijden, dat met een Kia cee’d raceauto in 2008 in de Dutch Supercar Challenge debuteerde en inmiddels in het DNRT-kampioenschap uitkomt. Raceteam Hartrijden combineert de hobby voor het racen onder de slogan ‘Rijden met je Hart’ met de ideële doelstelling om via autosportsponsoring een bijdrage te kunnen leveren aan het goede doel, Stichting Heartbeat.

Samen zorgen Stichting Heartbeat en het raceteam Hartrijden op 5 augustus opnieuw voor een onvergetelijke dag op het Circuit Park Zandvoort. De dag begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 20.00 uur, met tal van activiteiten voor de jonge hartpatiëntjes. Het hoogtepunt van het programma zijn ongetwijfeld de snelle ronden met prachtige bolides over het legendarische circuit in de Zandvoortse duinen, tussen 17.00 en 19.00 uur.

Afgelopen jaar zorgden diverse Porsche's, BMW's, een Ferrari, een Lotus en een Audi R8 voor vele glunderende gezichten en deze derde editie van de HeartRace dag zal zonder enige twijfel hetzelfde effect teweeg brengen. Het raceteam Hartrijden zet opnieuw zijn eigen Kia cee’d raceauto in. Maar ook de Nederlandse importeurs van onder andere Mercedes-Benz, BMW, Ford en SEAT verlenen net als Circuit Park Zandvoort en tal van eigenaren van prachtige bolides belangeloos hun medewerking door een aantal spectaculaire auto’s ter beschikking te stellen. Met onder meer de tot de verbeelding sprekende Mercedes-Benz SLS AMG, een groot aantal Ferrari’s waaronder de nieuwe 458 Italia, een Aston Martin DB9 Volante, een Tesla en een Dodge Viper. In totaal rijden er meer dan dertig exclusieve auto’s en supersportwagens mee.

De succesvolle, Nederlandse autocoureur Yelmer Buurman heeft zijn medewerking toegezegd om de HeartRace dag tot een groot succes te maken. De coureur, die momenteel aan de leiding gaat in de internationale Superleague Formula, zet zich op 5 augustus in om extra aandacht voor Stichting Heartbeat en de HeartRace dag te vragen. Uiteraard zal ook hij een aantal kinderen meenemen voor een snelle ronde over de omloop in Zandvoort.

Meer informatie over Stichting Heartbeat, de HeartRace dag en het raceteam Hartrijden is beschikbaar op www.stichtingheartbeat.nl/heartrace en www.hartrijden.nl

10047080
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
3813
5193
32142
9988192
84308
118171
10047080

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Ga naar boven