Rallycoureur Timo van der Marel presenteerde vandaag zijn nieuwe Opel ADAM R2 met een wel heel bijzondere livery in Safaripark Beekse Bergen, getuige deze video. Met deze auto gaat de coureur op jacht naar de titel in het Nederlands Kampioenschap. Dat gaat zaterdag van start in Emmeloord tijdens de Zuiderzee Rally, de eerste wedstrijd in de reeks voor het Nederlands Kampioenschap. Opel Nederland is hiermee terug in de rallysport.

Gisteren werd op Circuit Park Zandvoort de ShortRally Zandvoort verreden. Onder koude omstandigheden was het Kevin Abring in de Porsche die iedereen voor wist te blijven. Jeroen van der Mije was voor NoSpeedLimits.nl aanwezig en maakte de volgende foto's.  

Wilbert van den Burg heeft zijn rallydebuut gemaakt in Zandvoort. De Amersfoorter bezocht twee weken geleden een wedstrijd van het World Rally Championship in Zweden. Hij raakte daar zo onder de indruk van het rallygeweld, dat hij in 2015 samen met Niek Oude Luttikhuis zelf door de Zweedse sneeuw wil racen. Het tweetal zette in Zandvoort de eerste stappen richting dat doel.

Door velen betiteld als het grootste rallytalent van Nederland, maakt Kevin Abbring dit jaar een belangrijke stap voorwaarts in zijn carrière. Hij heeft een contract getekend met Hyundai Motorsport om dit jaar een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de nieuwe Hyundai i20 WRC. Daarnaast zal hij, met navigator Sebastian Marshall, in een aantal WRC-rally’s aan de start verschijnen. Ook zal het koppel bij alle andere rally’s voor het wereldrallykampioenschap de mogelijkheid krijgen om de klassementsproeven te kunnen verkennen, waarbij de ervaring en kennis van die KP’s enorm uitgebreid kan worden, iets wat voor de toekomst uiteraard zeer belangrijk is.

In maart 2013 werd Mike Veldhuisen, toen 19 jaar jong en woonachtig in het Westfriese Grosthuizen, verkozen tot KNAF Talent First voor de sectie rally. Voor de jongeling betekende deze verkiezing dat hij met ondersteuning van de nationale autosportbond zijn debuut kon maken in het Nederlands Kampioenschap rally. Na twee Short Rally’s en twee volledige rally’s blikt Veldhuisen terug op een bijzonder succesvol debuutseizoen waarin hij een sterke leercurve doormaakte.

6756516
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
35
4778
32596
6690768
49006
219993
6756516

Vrienden van NoSpeedLimits.nl
Ga naar boven