Wilbert van den Burg en Duncan Huisman hebben de overwinningen in het Burando Production Open voor zich opgeëist. Van den Burg bracht zijn snelle Alfa Romeo 147 als eerste in divisie 1 over de eindstreep. Ondertussen viel Duncan Huisman succesvol in voor Liesette Braams; hij bracht de BMW 123d in divisie 2 winnend over de finish. De strijd in het kampioenschap werd pas op het allerlaatste moment beslist, want na de eerste race van het weekeinde stond Cees de Haan in de tussenstand slechts één punt boven Kevin van der Slik. Vanwege slechte weersomstandigheden op Circuit Park Zandvoort werden de Formido Finaleraces voortijdig afgelast en de tweede race van het Burando Production Open niet aangevangen. Cees de Haan werd daardoor met één punt verschil uitgeroepen tot de nieuwe kampioen van het BPO!

Tijdens het Dutch Power Pack Festival heeft Cees de Haan hard toegeslagen in het Burando Production Open. Met zijn SEAT Léon Supercopa scoorde hij een hattrick, door op TT Circuit Assen in divisie 1 alle drie de races op zijn naam te schrijven. In de tweede divisie werden de zeges verdeeld door Marcel van der Lip (BMW M3 E36) en Kevin van der Slik (BMW 120d).

Rob Severs is definitief niet meer te achterhalen voor de concurrentie en met nog drie races te gaan kampioen in het Burando Production Open. Tijdens de Trophy of the Dunes sloeg Severs hard toe. De BMW 120d-coureur won op zondag onder lastige omstandigheden in de derde divisie en kwam ook in het algemeen klassement als eerste over de finish, waarmee hij deelnemers uit een snellere klasse achter zich hield. Op zaterdag won hij ‘slechts’ in zijn divisie. Toen passeerde, terug van weggeweest, Henk Vuik op Circuit Park Zandvoort als eerste algemeen de meet. De Mercedes C200-rijder zegevierde drie keer in de 2e klasse. Frederik Meijer won zondag met zijn Alfa Romeo 156 in divisie 4 de beide races. Een dag eerder moest hij zijn meerdere erkennen in Teun van Dam en Arie Dekker (SEAT Ibiza).

Op vrijdag 18 mei 2013 installeerde het Norman Intermobiel Racing Team zich op het duinen circuit van Zandvoort voor een veelbelovend Pinksterweekend. De vrije trainingen werden naar tevredenheid afgewerkt door zowel Dennis als Barry van der Dong, de vader-zoon combinatie in de fraai gestylde BMW 320d coupé.

Met twee overwinningen en een tweede plaats kon het raceweekend van Rob Severs nauwelijks beter. In de Burando Production Open ging hij tijdens het Dutch Power Pack Festival met zijn BMW 320d het gevecht aan met onder meer Sheila Verschuur, die ook een race op haar naam schreef. Samen met teamgenote Liesette Braams scoorden de BMW 123d-rijders op Circuit Park Zandvoort veel punten. In divisie vier was er ook veel spanning. De equipes Arie Dekker / Teun van Dam (Seat Ibiza) en Jos Veldboer / Boy van der Heijde (Suzuki Swift) deden niet voor elkaar onder, getuige de close finishes.

6756485
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
4
4778
32565
6690768
48975
219993
6756485

Vrienden van NoSpeedLimits.nl
Ga naar boven