De eerste keer in de GT4 European Series Southern Cup en al gelijk zo een geweldig resultaat voor Schubert Motorsport met de nieuwe BMW M4 met Beitske Visser en Dennis Marschall als rijders. De eerste keer en gelijk al de overwinning op je naam schrijven is iets op trots op te zijn.

Voor eigen publiek op Circuit Zandvoort zetten Ricardo van der Ende en Max Koebolt, de beide coureurs van het team Ekris Motorsport, de kroon op het werk: met de Ekris M4 GT4 wonnen ze voortijdig de titel in de GT4 European Series Northern Cup.

Ricardo van der Ende en Max Koebolt hebben hun tweede overwinning binnengehaald in de GT4 European Series Northern Cup op de RedBull Ring in Oostenrijk. Een foutloze race in deze zesde ronde van het seizoen waar we ook weer Luc Braams en Duncan Huisman zagen die hun tweede Pro-Am class overwinning binnen wisten te halen.

Ekris Motorsport blijft winnen. Na de twee overwinningen op het stratencircuit in het Zuid-Franse Pau zette het Nederlandse team zijn zegereeks naadloos voort op de Red Bull Ring in Oostenrijk, de locatie voor de derde ronde van de GT4 European Series Northern Cup. De rijders van het tam, Ricardo van der Ende en Max Koebolt, klommen op van de derde plaats op de grid naar de overwinning in de eerste van de beide races dit weekeinde en verdubbelden toen het succes met nog een zege op zondag, na een goede opmars vanaf de vierde startplaats. Na de beide overwinningen in Oostenrijk staat Ekris Motorsport halverwege het seizoen aan de leiding in de tussenstand van de GT4 European Series Northern Cup. “Twee overwinningen hier op de Red Bull Ring is meer dan we hadden verwacht”, zegt teambaas Dick van Ekris. “Maar wat mij nog meer tevreden stemt dan de resultaten op zich, is het feit dat onze rijders zo tevreden zijn over de auto, de manier waarop hij rijdt en de prestaties. Het is een auto die wij in eigen beheer hebben ontwikkeld en gebouwd, dus dat vervult mij met trots.”

Ricardo van der Ende en Max Koebolt hebben hun eerste overwinning in de GT4 European Series Northern Cup van het seizoen binnengehaald vandaag op de Red Bull Ring. De Ekris Motorsport Ekris M4 GT4 nam de leiding tijdens het tweede gedeelte van de race en wist dit om te zetten in een overwinning en namen daarbij ook de allereerste Silver Cup overwinning in de series. Luc Braams en Duncan Huisman pakte heel mooi de tweede plaats overall en de leiding in de ProAm klasse. Achim Mörtl pakte de overwinning in de AM klasse.

6756523
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
42
4778
32603
6690768
49013
219993
6756523

Vrienden van NoSpeedLimits.nl
Ga naar boven