"Geduld is een schone zaak," een spreekwoord wat vaak uitkomt, maar voor coureurs is geduld wel heel erg veel gevraagd! Toch werd vandaag voor de 35 jarige professionele autocoureur Jeroen van den Heuvel zijn geduld beloond. De teampresentatie van het beroepsteam van Corvette vond plaats op Zandvoort in samenwerking met teamsponsor Data-House.

 
Het Corvette-team zet 3 nieuwe Corvette’s in met Jeroen Bleekemolen en Peter van der Kolk, Danny van Dongen en Henry Zumbrinck en dus zonet bekend geworden: Jeroen van den Heuvel en Harmen van Putten. Het 18-koppige professionele race team van Data-House en DayVtec staat zeer hoog aangeschreven in de autosport en wordt daarom gezien als een van de grootste kanshebbers voor de meeste overwinningen.

Sinds 2009 hebben Jeroen van den Heuvel en Peter van der Kolk de Golden Trade Club opgericht als nieuw business-platform in de autosport in combinatie met sponsering van KIKA. De Golden Trade Club biedt iets nieuws en revolutionair in de autosport met de perfecte samenwerking van business-to-business waarmee bedrijven toetreden tot een exclusieve zakenclub. Dit is autosportbeleving op het hoogste niveau waarbij ieder lid zich zelf tot autocoureur kan uiten én tegelijkertijd het goede doel ondersteunt.  De GTC heeft dus ook hiermee haar ondersteuning aan het Corvette-team gegeven.

Jeroen gaat rijden met de zeer ervaren Harmen van Putten. Jeroen: "Harmen is iemand die zeer veel ervaring heeft en is een zeer constante rijder. Harmen wilde graag met mij de ervaring aangaan om samen een snel koppel in het veld te zijn. We zullen samen gaan werken aan een goede afstelling en willen een betrouwbare faktor zijn. Kijk, Harmen heeft voor mij gekozen voor mijn snelheid en vechtlust en met deze combinatie moeten wij heel ver kunnen komen. Natuurlijk zullen wij nu niet gelijk vooraan rijden, maar wij zullen onze tijd afwachten en als andere fouten gaan maken, zullen wij gelijk toeslaan!“

Jeroen: "Ik heb altijd gedroomd voor het fabrieksmerk Corvette te mogen rijden en nu wordt het mij wel heel mooi gemaakt zo. Ik heb nog nooit met en voor Corvette gereden, maar ik grijp deze kans met beiden handen volledig aan."

Daar alle teams en coureurs al maanden aan het testen zijn kan Jeroen een grote achterstand op de rest hebben. Jeroen: "Ja, dat klopt, maar ik maak me daar niet zo druk om hoor. Aanstaande donderdag kan ik nog even testen en dan vrijdag de officiële practice en kwalificatie en zaterdag kunnen we gelijk mooi de wedstrijd in”.  Maandag tweede Paasdag is de grote dag voor het team en de fan’s en dan zal het seizoen en de strijd losbarsten op Zandvoort in de GT-4.

Jeroen bedankt zijn management en in het bijzonder Peter van der Kolk en de Golden Trade Club voor het tot stand komen van deze super-deal met Corvette.
10056488
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
903
3963
8123
10014938
93716
118171
10056488

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Ga naar boven