Met twee even fraaie als spectaculaire wedstrijden hebben de Europese rijders van de Radical Masters tijdens de met 16.000 toeschouwers weer drukbezochte Pinksterraces hun visitekaartje afgegeven. In het Dutch Radical Championship ging op Circuit Park Zandvoort de winst in de eerste wedstrijd uiterst verrassend naar de dit jaar in de klasse debuterende Wim van Genderen. In race twee eiste ook al een debutant de overwinning voor zich. De pas 17-jarige Bas Schouten vocht een fraai duel uit met de aanvoerder in de tussenstand van het kampioenschap Tim van Gog en wist dit in zijn voordeel te beslissen. Met zijn zege was Schouten ook de snelste rijder overal in de klasse voor de Radical SR3-RS. In de Radical Promo Cup verdeelden Wim van Genderen en Ronald Morien de zeges.

Marth de Graaf kijkt met gemengde gevoelens terug op de eerste races in het Dutch Radical Championship tijdens de Kruidvat Gillette Paasraces op Circuit Park Zandvoort. Na het hele weekend snel te zijn geweest ging de Graaf uiteindelijk met lege handen naar huis. Een kapotte motor en een niet werkende wielmoer zorgden ervoor dat een vrijwel zekere podiumplaats uitbleef voor de Coronel Racing coureur.

Tim van Gog is vanaf de Kruidvat Gilette Paasraces te zien in de Radical Cup. Deze gloednieuwe klasse uit het Dutch Power Pack beleeft haar debuut op 3 en 5 april op Circuit Park Zandvoort.

Junior Strous mag zich de eerste kampioen van het Dutch Radical Championship noemen. Strous pakte zijn titel in stijl door tijdens de met 18.000 toeschouwers drukbezochte Finaleraces op Circuit Park Zandvoort beide wedstrijden op zijn naam te schrijven. Daarvoor moest de kersverse kampioen echter wel eerst afrekenen met mannen als Kelvin Snoeks, Yelmer Buurman en Tom Coronel. “Met je eigen team de titel winnen is helemaal super. Daarbij is het extra leuk dat toppers als Yelmer Buurman en Tom Coronel erbij waren want van dat kaliber rijders winnen geeft de titel extra glans”, aldus de dolgelukkige kampioen.

6756533
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
52
4778
32613
6690768
49023
219993
6756533

Vrienden van NoSpeedLimits.nl
Ga naar boven