Aanstaande zaterdag, 4 april en maandag 6 april zullen op Circuit Park Zandvoort de Paasraces verreden gaan worden. Net als afgelopen jaar is ook dit jaar de Supercar Challenge powerd by Pirelli aanwezig met de Supersport en de Sport divisies. We zullen een aantal gezichten dit jaar niet meer terug gaan zien, maar deze worden vervangen door een aantal nieuwe gezichten en ook bekende gezichten maar dan in een andere bezetting. Zo is bijvoorbeeld EMG Motorsport, het team uit Belgisch Limburg met Edgard Terium aan het roer, nieuw en zal komend weekend met twee wagens aan de start verschijnen. Philippe Bonneel en Bart van Haeren zullen uitkomen met een BMW M3 E92 in de SuperSport Klasseterwijl Wiebe Wijzes zal starten in een Renault Clio III in de Sport 2.

Ook zullen de IDS Sportlights aan de start verschijnen met de snelle jongens in de Radicals, Wolf en Tatuus. Deze strijden in de Divisie 1 maar in de Divisie II zullen onder andere de diverse Praga's de strijd met elkaar aan gaan. Er worden twee races verreden tijdens de Paasraces waarvan er een over dertig minuten verreden gaat worden en de hoofdrace zal zestig minuten gaan duren waarbij er een verplichte pitstop genomen moet worden door alle teams.

Natuurlijk zullen wij ook weer kunnen genieten van het close racing van de rijders in de Clio Cup Benelux. Natuurlijk zullen wij hier ook weer de nodige namen mogen noteren als Sebastiaan Bleekemolen en Niels Langeveld. Ook Melvin de Groot, Robert van den Berg, Niels Kool, Michael Bleekemolen, Loris Hezemans, René Steenmetz en Ronald Morien hebben het vizier gericht op het podium, waardoor we gegarandeerd spannende races te zien zullen krijgen.

En wat te denken van de Truckrace Battle. Ondanks hun gewicht zullen de toeschouwers gegarandeerd races tezien krijgen waarbij contact niet vermeden wordt. Heinz-Werner Lenz hoopt tijdens de Paasraces zijn eerste slag te slaan op weg naar prolongatie van zijn kampioenstitel, terwijl zijn zoon Sasha Lenz de winterperiode heeft benut voor extra aanpassing aan zijn Mercedes Actros. Geduchte tegenstanders zijn Cees Zandbergen (Scania T124), Erwin Kleinnagelvoort (Scania R124) en Rody Smit (Volvo F12). Daarnaast zullen zeer waarschijnlijk ook enkele truck racers uit Groot-Brittannië de reis naar Zandvoort maken.  

Toegangskaarten
Alle toegangsbewijzen zijn in de voorverkoop aan te schaffen via de website van Circuit Park Zandvoort (www.circuit-zandvoort.nl) of bij de ruim 450 Primera winkels. Kaarten die besteld worden in de voorverkoop zijn goedkoper dan aan de kassa’s op het evenement zelf. Zo kost een weekend-duinkaart in de voorverkoop € 10,00, waarbij kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, gratis toegang krijgen. Een weekend-paddockkaart, met toegang tot het rennerskwartier, kost in de voorverkoop € 20,00. Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene, ontvangen vijftig procent korting op een paddockkaart. De paddockkaart geeft tevens toegang tot de Paddock Hill Grandstand (nabij de Hans Ernst Bocht) en de Grid Walk van de Supercar Challenge Supersport & Sport op maandag.

Meer informatie over tickets en het meest recente tijdschema is te vinden op www.circuit-zandvoort.nl

9938222
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
1788
3853
5641
9912942
93621
147943
9938222

Vrienden van NoSpeedLimits.nl

iCagenda - Calendar

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Ga naar boven