Had de ene Mercedes pole gereden werd deze hem afgenomen en aan een andere Mercedes gegeven..... maar het kan nog erger..... we nemen gewoon alle tijden van de Mercedessen af en geven de pole aan Audi....

Drie maanden na zijn eerste debuut zal Ho-Pin Tung  weer achter het stuur van de auto van Dragon Racing zitten. De Lotus-Renault F1-testrijder  zal aanstaand weekend aantreden op de Infineon Raceway, te Sonoma, Calforinia. Bij de tests en de kwalificatie voor de prestigieuze Indianapolis 500 race, eind mei,  maakt Ho-Pin met zijn snelle tijden erg veel indruk, maar een crash op de voorlaatste dag van de kwalificaties op de  beroemde oval  beroofde hem van de deelname. Noch Dragon Racing teambaas Jay Penske, noch sponsor Mouser waren de indrukwekkende prestaties van de Chinese rookie vergeten en zij maakten het mogelijk dat Ho-Pin weer in kan stappen.

Volgende week gaat Yelmer Buurman een aantal dagen testen bij Sam Schmidt Motorsports, één van de teams in de Firestone Indy Lights klasse. Op 9 februari zal hij instappen op Homestead-Miami terwijl een paar dagen later, op 12 februai de test op Palm Beach gepland staat.

In de workshop van het HVM Racing team aan de Gasoline Alley (Indianapolis, USA) zijn de contracten met de Nederlandse autocoureur Junior Strous getekend. De inwoner uit Wassenaar tekende een maand geleden aanvankelijk een contract bij een ander team, maar kon hij zich door middel van een opgenomen clausule vrijmaken voor het beroemde HVM Racing team.

Op Twitter wist Junior Strous vanochtend al vroeg te melden dat hij het afgelopen weekend een fraai contract heeft weten te tekenen voor het komende raceseizoen 2010 in de Amerikaanse Firestone Indy Lights Series. De onderhandelingen in Indianapolis met diverse teams duurden bijna een complete week. Na zorgvuldige afwegingen van een aantal goede aanbiedingen werd gekozen voor het Team Moore Racing van eigenaren Mark Moore en Tom Wood. Mark Moore heeft al veel kampioenschappen en races gewonnen met onder andere CART teams als Pac-West. Doorslaggevend tijdens de onderhandelingen was ook het feit dat het bedrijf van Tom Wood olieboringen verricht voor Shell, één van de jarenlange trouwe sponsors van Junior Strous.

6756494
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
13
4778
32574
6690768
48984
219993
6756494

Vrienden van NoSpeedLimits.nl
Ga naar boven