Dennis Olsen, de vice-kampioen in de Eurocup Formule Renault 2.0 van 2014, heeft getekend voor Manor MP Motorsport. De talentvolle Noor zal in 2015 samen met het Brits-Nederlandse team de aanval openen op de Eurocup-titel. De 18-jarige Olsen begint de titelstrijd op Motorland Aragon op 25-26 april ongetwijfeld als een van de favorieten voor het kampioenschap.

Thomas Hylkema staat aan de vooravond van een nieuwe stap in zijn autosportcarrière. Dit weekend vindt op het circuit van Brands Hatch Indy de seizoensopening plaats van het Brits Formule Renault 2.0 kampioenschap. Een zeer competitieve klasse die als springplank geldt naar de top van de autosport. Hylkema is er bij en heeft zichzelf een duidelijk doel gesteld: met het Engelse Manor Competition de gevestigde orde met teams als Fortec Motorsport, CR Scuderia Formula Renault en Apotex Scorpio Motorsport uitdagen. Hij weet zich gesteund door zijn succesvolle voorbereiding in de verschillende officiële Brits Formule Renault 2.0 tests.

Afgelopen jaar kwam Thomas Hylkema voor Mark Burdett Motorsport uit in het Brits Formule Renault 2.0 kampioenschap waar hij dit jaar ook in uit gaat komen maar dan voor Manor Competition. Na een aantal testen voor het Manor Competition team gaan zowel team als rijder vol vertrouwen het nieuwe seizoen in.


Op het circuit van Brands Hatch heeft Thomas Hylkema opnieuw van zich doen spreken. De inwoner uit Delft zette tijdens een tweedaagse Formule Renault 2.0 test op Britse bodem, van totaal 30 deelnemers, de snelste tijd van iedereen neer! Door een verpletterende tijd te klokken van 43.887 was hij een fractie sneller dan zijn voornaamste concurrenten. Lang tijd om na te genieten zit er voor Hylkema overigens niet in, want komende woensdag en donderdag (11 en 12 maart) rijdt de Nederlander alweer de volgende test op het circuit van Snetterton.

Thomas Hylkema heeft dit weekend op het circuit van Silverstone (Engeland) zijn beste prestatie in het 2008 Brits Formule Renault 2.0 kampioenschap neergezet. De Nederlander reed in één van toonaangevende Europese Formule Renault 2.0 competities een uitstekende inhaalrace en wist op te klimmen van de negentiende naar een fraaie achtste plaats. Met deze prestatie werd de doelstelling van Hylkema ruimschoots behaald. In de eerste manche van het weekend moest de inwoner uit Maarn zich tevreden stellen met een zestiende plaats. Ook in de stand om het kampioenschap deed Hylkema goede zaken. Met nog twee races voor de boeg bezet hij momenteel de 17e plaats met 83 punten.

6756504
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
23
4778
32584
6690768
48994
219993
6756504

Vrienden van NoSpeedLimits.nl
Ga naar boven