Norbert Michelisz heeft de tweede race van de WTCC in Argentinië op zijn naam weten te schrijven. Teamgenoot, Tiago Monteiro eindigde als tweede voor Thed Bjork die als derde mee mocht naar het podium.

Yann Ehrlachter heeft in Argentinië zijn allereerste overwinning in de WTCC binnengehaald. Mehdi Bennani deed ook weer goede zaken voor het kampioenschap en eindigde als tweede terwijl local boy, Esteban Guerrieri als derde mee mocht naar het podium. Tom Coronel eindige als negende terwijl Nick Catsbug uitviel.

Thed Björk heeft de eerste race in de WTCC op de Nürburgring op zijn naam weten te schrijven. Als tweede eindigde Mehdi Bennani terwijl Tom Chilton, die lange tijd de derde plaats in handen had, in de laatste meters van de wedstrijd werd ingehaald door Rob Huff.

Bij de tweede race van de WTCC op de Nürburgring was het Nick Catsburg die de race op zijn naam wist te schrijven waardoor wij het Wilhelmes konden horen als Nick Catsburg naar het podium mocht. Naast hem op de tweede plaats washet Norbert Michelisz die zijn prijs in ontvangst kwam nemen samen met Rob Huff die wederom als derde wist te finishen.

Tijdens de kwalificatie van de WTCC, die dit weekend op de Nürburgring rijden, was het Norbert Michelisz die de snelste tijd liet noteren en de tweede race vanaf pole zal vertrekken. Nick Catsburg die, en passant in de tweede vrije training het WTCC ronderecord liet noteren met een 8.34.813, vertrekt de tweede race vanaf de tweede positie.

6756519
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
38
4778
32599
6690768
49009
219993
6756519

Vrienden van NoSpeedLimits.nl
Ga naar boven