Gisteren kreeg de 19-jarige Zwitser, Yann Zimmer, de gelegenheid om in Misano de Formula Masters te testen. Deze test had hij te danken aan Alain Menu, die hem helpt met advies en het leggen van contacten.

Fabio Leimer heeft vandaag de eerste race in de Formula Master op zijn naam weten te schrijven. Vanochtend reed hij de pole en van deze plaats vertrokken leidde hij de wedstrijd van start tot finish. "Het was echt heel belangrijk voor mij om deze zevende overwinning binnen te halen. Ik wilde kost wat kost het record van Chris van der Drift van afgelopen jaar overnemen en dat is gelukt", aldus Leimer na afloop van de race.

De 20-jarige Zwitser, Fabio Leimer, heeft door de eerste race dit weekend in de Formula Master te winnen, het kampioenschap op zijn naam weten te schrijven. Gisteren wist hij de pole al te pakken en bij het doven van het rode licht was hij goed weg en wist op de meet iedereen achter zich te laten. ""Dit betekend heel veel voor mij want hiermee is de eerste stap gezet naar een carrière in de GP2. Ik ben heel blij dat wij het dit jaar zo goed hebben weten te doen als team," aldus Leimer.

Josef Kral heeft de tweede race in de International Formula Master in Oschersleben op zijn naam weten te schrijven. Bij de start was hij heel snel weg en wist daarbij zijn teamgenoot Vladimir Arabadzhiev die de tweede plaats in de race vast wist te houden.

Op het circuit van Oschersleben heeft Fabio Leimer een goede stap gemaakt om dit weekend het kampioenschap in de Formula Master op zijn naam te schrijven. Tijdens de kwalificatie vandaag wist hij alweer zijn vijfde pole op rij te realiseren. Zijn naaste concurrent in de strijd om de titel, Sergey Afanasiev, eindigde op 0.191 seconden op de tweede plaats. "Ik ben behoorlijk blij met de pole want dat betekend weer een extra punt erbij. Nu ga ik ervoor om het aantal races dat Chris van der Drift afgelopen jaar wist te behalen te overtreffen. Volgens mij waren dat er zes, dus als ik hier nog een race win en één in Imola, dan heb ik dat record van hem overgenomen," aldus Leimer na afloop van de kwalificatie.

6756509
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
28
4778
32589
6690768
48999
219993
6756509

Vrienden van NoSpeedLimits.nl
Ga naar boven