Gisteren tijdens de tweede race in het FIA F3 European Championship was er wederom een mooie overwinning voor Max Verstappen en vanochtend liet hij het Nederlandse Volkslied voor de derde keer horen op het circuit van Spa-Francorchamps.

Max Verstappen heeft zijn tweede overwinning vandaag binnengehaald tijdens de eerste race van de FIA F3 op het circuit van Spa-Francorchamps. Lucas Auer eindigde op de tweede plaats terwijl Jake Dennis als laatste mee mocht naar het podium.

Tijdens het 1ste raceweekeinde in Monza heeft Dennis van de Laar zijn ambities waargemaakt. In het door de FIA opgewaardeerde kampioenschap, wat weer de officiële entree naar de F1 moet worden, was het in een kletsnat Monza voor de 32 deelnemers een enorme uitdaging om met elkaar de strijd aan te gaan.

Max Verstappen zal in 2014 voor Van Amersfoort Racing uitkomen in het FIA Formula 3 European Championship. De zestienjarige debutant in de autosport heeft gekozen voor het ervaren en historierijke Nederlandse team om in het prestigieuze Europese Formule 3 kampioenschap aan de start te verschijnen. Verstappen junior treedt daarmee in de voetsporen van vader Jos, die in 1992 met Van Amersfoort Racing furore maakte door het Formule Opel Lotus Benelux kampioenschap op zijn naam te schrijven.

Tijdens de 1ste collective test in Barcelona heeft van Amersfoort Racing een uitstekend debuut gemaakt. In het volledig vernieuwde FIA F3 kampioenschap wat door de FIA weer als de entree voor de F1 op de kaart is gezet werd vrijdag 8 en zaterdag 9 maart de eerste collective test georganiseerd. Met inmiddels 32 bevestigde rijders en 20 rijders binnen een seconde tijdens de test in Barcelona mag de FIA haar opzet nu al een succes noemen.

6756495
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
14
4778
32575
6690768
48985
219993
6756495

Vrienden van NoSpeedLimits.nl
Ga naar boven