De Flying Dutchman kwam, zag en overwon. De overstap van Renger van der Zande van het Brits Formule 3-kampioenschap naar de Euroseries, is meteen in klinkende munt omgezet. Met een overwinning in de race op zondag toonde hij zijn klasse. De hele Europese top met Bianchi, Bottas, Vietoris, Mehri en Bird werd door hem op ruime afstand gezet.

Renger van der Zande heeft op het circuit van Silverstone een zeer zwaar bevochten triomf geboekt in de tweede race op zondag. De coureur van Hitech startte als derde, maar verschalkte Max Chilton en Deisuke Nakajima beide op buitengewoon fraaie wijze, waarna hij niet meer om hoefde te kijken.

Leider in het kampioenschap, Daniel Ricciardo, heeft in Silverstone de snelste tijd neer weten te zetten tijdens de vrije training van het Brits Formule 3 kampioenschap. Zijn teamgenoot Max Chilton pakte de tweede plaats gevolgd door onze landgenoot, Renger van der Zande.

Renger van der Zande heeft op het circuit van Silverstone in beide kwalificaties een derde plaats behaald. De coureur van Hitech was hiermee gematigd tevreden, maar ziet nog genoeg mogelijkheden in de races van zondag.

Afgelopen weekend kwam Renger van der Zande, tijdens de Rizla Racing Day, in actie in de Benelux Racing League alwaar hij de tweede race met een derde podiumplaats wist te finishen. Na afloop bekeek hij nog even met een stel vrienden de start van de NEC Formule Renault 2.0 en bij het weglopen sloeg hij per ongeluk zijn beker stuk tegen de trap. Grote pech maar dit zorgde er wel voor grote hilariteit.

6756506
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
25
4778
32586
6690768
48996
219993
6756506

Vrienden van NoSpeedLimits.nl
Ga naar boven