Vitantonio Liuzzi heeft de laatste race van dit seizoen in de Speedcar Series in Bahrain op zijn naam weten te schrijven. Grote winnaar van de dag was Gianni Morbidelli die met twee punten voorsprong op Johnny Herbert zich kampioen 2009 mag noemen en daarmee een prijzen check van $500.000 mee naar huis mag nemen.

Johnny Herbert heeft de eerste race dit weekend in de Speedcar Series op zijn naam weten te schrijven en met de vijfde plaats die Gianni Morbidelli wist te pakken gaan de twee aan de leiding met slechts 1 punt verschil ten gunste voor Morbidell die met 51 punten op de eerste plaats staat. Heinz-Harald Frentzen eindigde op de tweede plaats en dingt met 44 punten nog steeds mee voor het kampioenschap.

Komend weekend staat het laatste raceweekend op het programma van de Speedcar Series welke verreden gaat worden in Bahrain. Verwacht wordt dat het twee spannende races gaan worden waarbij in theorie nog vijf rijders gaan strijden om de hoofdprijs.

Johnny Herbert heeft op 0.053 seconden de leiding in handen weten te nemen tijdens de kwalificatie van de Speedcar Series op het circuit in Bahrain. Herbert wist nipt Heinz Harald Frentzen achter zich te houden die in het begin van de sessie flinke problemen had met de set-up van zijn wagen en zelfs bijna van de baan af gleed in een poging alsnog een snelle ronden te rijden, wat hij later dan ook wist te doen.

Nadat hij gisteren de race op zijn naam wist te schrijven, heeft Jean Alesi ook de tweede race dit weekend in de Speedcar Series in Dubai weten te winnen. In verband met de reversed grid moest Alesi vanaf de zevende plaats aan de race beginnen maar gelijk al bij de start wist hij een aantal plaatsen goed te maken.

6756512
Vandaag
Gisteren
Deze week
Afgelopen week
Deze maand
Afgelopen maand
All days
31
4778
32592
6690768
49002
219993
6756512

Vrienden van NoSpeedLimits.nl
Ga naar boven